GO

Vacatures


SBO Tobiasschool - vrijeschool voor speciaal basisonderwijs

 zoekt per direct

Een enthousiaste leerkracht voor groep 7
voor 1,0 wtf

Het werken op een vrijeschool wordt vaak als volgt samengevat: Op de vrijeschool wordt geen vat gevuld, maar een vuur ontstoken. Tijdens de periode- en vaklessen wordt veel creativiteit van de leerkracht gevraagd bij het aanspreken van hoofd, hart en handen.

Bekijk de volledige vacature


Vacature systeembeheerder

 

Dienstverband:

Vanaf 1 september 2019 zijn wij op zoek naar een systeembeheerder voor ICT beheer van Stichting Pallas. Het betreft een aanstelling van 1.0 fte voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling bij een goede beoordeling na een jaar.

De functie:

Als werkplekbeheerder vervul jij een functie met daarin een combinatie van support, werkplekbeheer en systeembeheer. Jij houdt je voornamelijk bezig met het helpen van personeelsleden op alle locaties via de telefoon. Op de locaties verhelp je storingen aan computers, beamers en smartboards. Je opereert zowel op server- als op clientniveau en zowel hard- als softwarematig.

De ICT afdeling is een samenwerking tussen de Scholengemeenschap voor Vrijeschool onderwijs en Stichting Pallas. Zij bestaat uit drie systeembeheerders, een coördinator systeembeheer en een applicatiebeheerder. De ICT-afdeling is gevestigd in Nijmegen.

Door de geografische spreiding van de te ondersteunen locaties zal er regelmatig gereisd moeten worden. De locaties zijn verspreid over Zuidoost- en Midden-Nederland.

Functieprofiel:
  • Je hebt een MBO of HBO opleiding afgerond op het gebied van ICT, bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar.
  • Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een onderwijsinstelling.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft besturingssystemen en Cisco netwerkinfrastructuur.
  • Je bent vaardig in het beoordelen van gebruikerswensen en het vertalen hiervan in de praktijk.
  • Je kunt goed samenwerken met verschillende (groepen) mensen met verschillende wensen en belangen.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden:

De functie is ingedeeld in schaal 6 (CAO PO). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, conform cao-po.

Een sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je tot en met zondag 20 oktober 2019 sturen naar: ict@vrijescholen.net, ter attentie van Dhr. K. Humblet.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 31 oktober 2019.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Humblet (024-3820470).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 Open sollicitaties

Open sollicitaties, onder andere voor invalwerk, zijn altijd welkom. Deze kunt u sturen naar Sven Boogert, conrector (s.boogert@svszeist.nl). Inlichtingen over de vacatures kunt u krijgen via 030-2040290 en vraag naar de contactpersoon die bij de vacature staat.

Stagiaires

Jaarlijks krijgen wij diverse stage verzoeken binnen. Wij vinden het belangrijk om op die manier een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe leraren. Wil je bij ons stagelopen? Lees dan onderstaand document voor meer informatie over ons stagebeleid.