X
GO

Vacature Applicatiebeheerder Magister

2.164 leerlingen zoeken een nieuwe Applicatiebeheerder Magister voor het applicatiebeheer bij de Scholengemeenschap voor Vrijeschoolonderwijs. Wil je support, centrale inrichting én voorlichting combineren met veel vrijheid binnen het team? Ben je servicegericht en weet jij gebruikerswensen te vertalen in de praktijk? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?
Als Applicatiebeheerder Magister houd je je bezig met support, centrale inrichting én lever je een bijdrage aan de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Je ondersteunt bij het onderhoud van koppelingen met verschillende systemen voor roosters en gebruikersaccounts. In samenwerking met de administratief medewerkers verzorg je de gegevensuitwisseling met de Dienst Uitvoering Onderwijs. Voor de organisatie van de dienstverlening maak je gebruik van Topdesk waarin je ook een rol krijgt bij het applicatiebeheer.

Je komt te werken in een klein ICT-team dat, naast jou, bestaat uit vier systeembeheerders en een hoofd ICT. De eigenheid van het vrijeschoolonderwijs en de dienstverlening aan de verschillende scholen maakt deze functie bijzonder. Op afstand en op locatie ondersteun je collega’s en adviseer je bij het gebruik van Magister. 80 tot 90% van de werkzaamheden verricht je op afstand, vanuit de standplaats Nijmegen. De overige werkzaamheden voer je uit op de scholen zelf, verspreid over locaties in Nijmegen, Eindhoven en Zeist.

Wij zoeken een applicatiebeheerder met:
• Een afgeronde mbo/hbo-opleiding richting applicatiebeheer, ICT, bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in het onderwijs
• Uitgebreide kennis van Magister
• Ervaring met het vertalen van gebruikerswensen in de praktijk
• Goede sociale vaardigheden en een oplossingsgerichte aanpak
• Rijbewijs B en eigen vervoer

Wij bieden jou
Een veelzijdige functie met veel vrijheid in het team en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VO. Je aanstelling is 0,7 fte en je wordt ingeschaald in schaal 8 (cao VO). In eerste instantie gaat het om een contract voor bepaalde tijd, dat na een goede beoordeling na een jaar wordt omgezet in een vaste aanstelling.

Interesse?
Mail je sollicitatiebrief en cv naar Koen Humblet: ict@vrijescholen.net. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar: 024 – 20 828 20.  We kijken uit naar je sollicitatie!

 

 

 

Vacature voorzitter voor de raad van toezicht

Vanwege het vertrek van de huidige voorzitter komt de Stichting Scholengemeenschap voor Vrijeschoolonderwijs graag in contact met een kandidaat voor de functie van voorzitter

De raad van toezicht is verantwoordelijk voor toezicht op het beleid van het college van bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting en de onder de stichting ressorterende instellingen. Daarnaast fungeert zij als klankbord voor het college van bestuur. De raad van toezicht is samengesteld uit leden met specifieke deskundigheden.

​Meer informatie over de vacature voorzitter raad van toezicht lees hier.

De wervings- en selectieprocedure voor de voorzitter raad van toezicht wordt begeleid door Guusje van der Schoot, partner bij Van der Vliet & Van der Schoot. 

De voorselectiegesprekken met kandidaten die qua ervaring en profiel potentieel passend zijn in het profiel van de vacature zullen plaatsvinden op 17 en 21 februari. 

Na de voorselectie worden de geschikte kandidaten voorgedragen aan de selectiecommissie die bepaald welke kandidaten zij willen zien voor een selectiegesprek. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 februari in Nijmegen. 

De selectiecommissie wordt gevormd door de voltallige raad van toezicht van Stichting Scholengemeenschap voor Vrijeschoolonderwijs.
De voorzitter van het college van bestuur neemt vanuit zijn adviserende rol deel aan een tweede gesprek. 
Het inwinnen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure. Dit zal altijd in overleg met de kandidaat geschieden.

Reacties graag uiterlijk 13 februari via guusje@vandervlietvanderschoot.nl

Open sollicitaties

Open sollicitaties, onder andere voor invalwerk, zijn altijd welkom. Deze kunt u sturen naar Sven Boogert, conrector (s.boogert@svszeist.nl). Inlichtingen over de vacatures kunt u krijgen via 030-2040290 en vraag naar de contactpersoon die bij de vacature staat.