X
GO

Huiswerkbegeleiding op de Stichtse Vrije School; Studiekring

Voor huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching heeft de Stichtse Vrije School een overeenkomst gesloten met huiswerkinstituut ‘Studiekring’. De begeleiding van Studiekring is beschikbaar voor alle leerlingen, maar de kosten worden door de ouders betaald. De begeleiding vindt plaats binnen het schoolgebouw, sluit aan op de schooltijden van de leerlingen en er is regelmatig contact tussen Studiekring en docenten van de school.

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er niet alleen gewerkt aan planning, motivatie en zelfvertrouwen maar wordt er ook aandacht besteedt aan studievaardigheden zoals bijvoorbeeld het maken van samenvattingen en mindmaps. Hiernaast worden achterstanden weggewerkt. Het feit dat het huiswerk na een bezoek bij de huiswerkbegeleiding klaar is, geeft vaak veel rust. Bovendien ontvangen ouders geregeld verslag over de voortgang van de leerling. Deze begeleiding kan een goede hulp zijn bij de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs.

Naast huiswerkbegeleiding biedt Studiekring onder andere bijlessen in alle vakken op alle niveaus, individuele studiecoaching en een huiswerkklas waar relatief zelfstandig in een rustige omgeving aan het huiswerk gewerkt kan worden.

Op de Stichtse Vrije School organiseert Studiekring al bijna acht jaar, in samenwerking met de school, huiswerkbegeleiding en bijlessen die aansluiten bij het onderwijs op school. Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u door naar de website van Studiekring Zeist Stichtse Vrije School: www.studiekring.nl/huiswerkbegeleiding-bijles-zeist of u kunt de klantenservice van Studiekring bellen voor meer informatie op 085 - 049 82 00. U kunt ook direct contact opnemen met de vestigingsmanager van Studiekring Zeist Stichtse Vrije School Daphne le Clercq via daphneleclercq@studiekring.nl.