Decanaat

Algemeen

In de hogere klassen moeten leerlingen keuzes maken met betrekking tot mogelijke vervolgopleidingen. De decanen kunnen de leerlingen hierin begeleiden. Er zijn op school drie decanen, een decaan voor het mavo, het havo en het vwo.

Wanneer je een gesprek wilt met de decaan maak dan via mail of onze planningstool (zie hieronder) een afspraak je kunt ook even langskomen bij het kantoor van decanen: kamer 128 of 130 (deze kun je vinden op de eerste verdieping vlak bij de spreekkamers boven).

Afspraken met de decaan havo en vwo kun je zelf ook inplannen via een digitale planningstool.
- Afspraak maken met Fernand Crijns, decaan havo klik hier.
- Afspraak maken Wouter Modderkolk, decaan vwo klik hier.

Als je een gesprek hebt dan kun je bij de spreekkamers boven op het bankje wachten, of ga naar de afgesproken locatie.

Er zijn veel vragen waarop je het antwoord zelf kunt opzoeken. Voor dit soort vragen hebben we een website gemaakt: http://svszeist.dedecaan.net Alle informatie m.b.t. studie en beroep is daarop te vinden. Je moet je eerst aanmelden en dan kun je veel antwoorden zelf vinden. Bezoek de site regelmatig om even te kijken of er nog nieuwe activiteiten op staan!

De decanen bij ons op school zijn:

• Monique Ricken (mavo)
  • Fernand Crijns (havo)
  • Wouter Modderkolk (vwo)

Keuzegids

De Keuzegids kan je zien als een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Je kunt de keuzegids raadplegen door onderstaande link aan te klikken, je wordt vervolgens doorgeleidt naar de decanen site waar je met je account van dedecaan.net moet inloggen.
Heb je nog nooit ingelogd?  Maak dan hier een account aan.
Keuzegids Mbo
Keuzegids Hbo