GO

Nieuws

Dialoogavond toetsen en beoordelen

Geplaatst op:
Dialoogavond toetsen en beoordelen

Graag nodigen we jullie uit voor een interactieve bijeenkomst op woensdagavond 13 maart over het onderwerp ‘formatief toetsen’. 

Wouter Modderkolk, docent economie, decaan, en onderzoeker binnen lectoraat Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs neemt ons mee in de ontwikkelingen op de SVS rond dit thema. Centraal hierbij staat de vraag: Hoe kunnen verschillende vormen van toetsen en waarnemingen tussentijds worden ingezet om de ontwikkeling van het kind te volgen i.p.v. het zetten van een punt achter een bepaalde leeractiviteit?

Dit betekent een cultuuromslag voor zowel de school als de leerlingen en ouders/verzorgers. De school wil ons als ouders graag betrekken bij deze cultuuromslag en met ons hierover de dialoog aangaan. 

Wouter heeft zijn presentatie onlangs aan het ContactOuderPlatform gegeven. De hand-out van deze presentatie is in de bijlage bijgevoegd. Vanuit het COP waren wij erg enthousiast en willen wij dit graag delen met alle ouders/verzorgers. Daarnaast vinden wij het erg fijn dat school de ouders/verzorgers wil betrekken bij de discussie en ondersteunen en faciliteren wij dit initiatief. Om die reden nodigen wij graag alle ouders/verzorgers uit om mee te denken en praten over dit onderwerp.  

Het is fijn als u zich aanmeldt via deze link, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Alvast bedankt daarvoor.

De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur, de avond zal starten om 20.00 uur. We hopen jullie dan te zien.

Mede namens Wouter Modderkolk,

Kernteam COP,
Wyanne van den Berg
Lizeth Vendrig
Joyce van den Ende

contactouderplatform@svszeist.nl

| Terug

Archief